Houten meubels

Posted By on 1 maart 2015

Wilt u de inrichting van uw huis veranderen? Of wilt u een aantal meubels vervangen door bijvoorbeeld steigerhouten meubelen? Tegenwoordig worden er veel steigerhouten meubelen gemaakt voor consumenten omdat het steigerhout nu een trend is. Steigerhout zorgt voor een eigentijdse en gezellige uitstraling van uw interieur. Daarnaast kunt u er uw eigen draai aangeven door het steigerhout te combineren met bepaalde kleuren of stoffen. Een timmerman uit uw buurt kan mooie meubelen voor u maken of u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kindermeubelen

Een timmerman kan alle meubelen voor u op maat maken. Als u weet wat u graag wilt hebben voor bijvoorbeeld uw kinderkamer, dan kunt u de ideeën voorleggen aan de timmerman. Hij spreekt alles met u door en gaat aan de slag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van commodes, kinderbedjes of een kledingkast tot een hobbelpaard. Noemt u het maar op. Alle meubelen zijn te schilderen in de gewenste kleur, maar u kunt het hout ook voorzien van een laag blanke lak.

Houten speelgoed

Er zijn timmermannen die gespecialiseerd zijn in het maken van houten speelgoed. Het maken van een hobbelpaard, hamertje tik spel of een knikkerspel alles is mogelijk. Op de zaterdagmarkt bij u in de stad of het dorp staat er vaak een kraam met speelgoed van hout. Het is mogelijk om dit speelgoed op maat te laten maken door een timmerman. U levert een idee aan, de timmerman voert het voor u uit. In overleg zijn de mogelijkheden in kleuren en materialen eindeloos.

Overige timmerklussen

Naast het maken van meubelen of houten speelgoed kunt u een timmerman bijvoorbeeld ook inschakelen voor het maken van houten kozijnen of een houten tuinhuisje. Een timmerman is breed inzetbaar en kan alle klussen voor u voldoen. Als de lente weer aanbreekt dan zijn er veel mensen die plannen maken voor de inrichting van hun tuin. Een timmerman kan het tuinhuisje timmeren of een zandbak voor de kinderen maken.

About the author

Comments

Comments are closed.