3 Fraaie hanglampen van Marset

Posted By on 25 maart 2018

Het merk Marset produceert al ruim 50 jaar de mooiste lampen. Ontwerp Fabien Dumas bedacht een eenvoudige naam voor de hanglamp, namelijk de Marset Tam Tam. De mogelijkheden met deze hanglamp zijn oneindig. Ze bestaan uit kappen de verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en die makkelijk te combineren zijn. Hieronder noemen we 3 fraaie hanglampen van Marset Tam Tam.

De Tam Tam mini hanglamp

De mini hanglamp is door het kleine formaat ontzettend schattig. Er bestaat zelfs nog een kleinere variant, namelijk de Tam Tam 3. Het uniek aan de min hanglamp is dat de 3 kappen rond de zogenoemde ‘central shade’ 360 graden kunnen draaien. Op die manier kun je gemakkelijk elke hoek in de kamer van licht voorzien. Voor deze lamp kun je kiezen tussen een zwarte of witte centrale kap. Voor de overige kleinere kappen kun je kiezen uit meer kleuren: wit, zwart, zand, oranje, grijsbruin, groen en lichtblauw.

De Tam Tam 3 hanglamp

De Tam Tam 3 versie nodigt uit om op een heel andere kant naar lampen te kijken. Wat dit model zijn fraai maakt zijn de 3 kleinere kappen die om de centrale kap zitten. Deze kappen kunnen elk 360 graden draaien. Bovendien kun je kiezen uit 7 verschillende kleuren voor deze kappen. In de opening onderaan de kappen zit een opalen diffuser van methylacrylaat zodat het met deze lamp licht zachter wordt.

De Tam Tam 4 hanglamp

Het type Tam Tam 4 oogt weer heel anders doordat de kappen zich op horizontale lijn begeven. Hiermee is het bijvoorbeeld zeer handig om een lange eet- of leestafel te verlichten. Ook deze kappen zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en ze zijn bovendien 360 graden te draaien. Voor deze aluminium kappen kun je kiezen tussen de kleuren wit, zwart, zand, oranje, grijsbruin, groen en lichtblauw.

About the author

Comments

Leave a Reply