Assortiment

Assortiment // Eethoeken

Het Grenen Meubel Centrum heeft een grote variëteit aan eetmeubelen in haar assortiment. Wat u ook zoekt, bij ons komt vindt u bijna zeker wat u zoekt!

Assortiment // Replica’s

U had het misschien niet verwacht, maar ‘nieuw’ antiek bestaat wel degelijk! Het Grenen Meubel Centrum verkoopt en bewerkt replica’s van allerlei meubelen. Een replica is een nieuw meubelstuk dat zo bewerkt is dat het antiek lijkt. Omdat wij veel van deze meubelen zelf bewerken en ons assortiment van dag tot dag veranderd is het niet mogelijk om u middels deze pagina een kijkje in ons aanbod te geven.

Assortiment // Oude meubelen

Wij zijn gespecialiseerd in oude en antieke meubelen, u vindt in onze winkel tal van antieke kasten, tafels en stoelen. Omdat wij veel van deze meubelen zelf bewerken en ons assortiment van dag tot dag veranderd is het niet mogelijk om u middels deze pagina een kijkje in ons aanbod te geven.

Assortiment // Nieuwe meubelen

Naast antiek en oudere meubelen, verkopen wij ook nieuwe meubelen. Onze leveranciers leveren in alle kleuren, houttypes, soorten en maten, dus grote kans dat ook met uw wensen bij ons terecht kunt.

Assortiment // Unieke items

Van tijd tot tijd hebben wij unieke items in ons assortiment. Zoals de naam al zegt: dit zijn meubelen waarvan er maar één van te vinden is. Deze, vaak antieke, meubelen vertellen elk een eigen verhaal. Omdat wij veel van deze meubelen niet zelf bewerken maar www.boomstamtafelsonline.nl dit doe, en ons assortiment van dag tot dag veranderd is het niet mogelijk om u middels deze pagina een kijkje in ons aanbod te geven.

Voor meer informatie over deze en andere meubelen kunt u altijd contact met ons opnemen of een kijkje in onze winkel nemen.

Comments are closed.