Over ons

In onze showroom vindt u een breed scala aan design meubelen: banken, stoelen, fauteuils en tafels voor mensen die van mening zijn dat een huis meer moet bieden dan alleen wonen. Een huis betekent comfort, gemak en ontspanning na een drukke dag. Het grenen meubelcentrum helpt u hierbij.

Wij staan al 20 jaar voor topmerken in design meubelen en vakkundig advies op het gebied van hedendaagse interieurinrichting. We zijn gastvrij en servicegericht voor onze bezoekers. Kundig op ons vakgebied. Steeds weer vernieuwend in ons aanbod. Verfrissend in onze kijk op design inrichting. En qua advies en service steeds opnieuw verrassend en helder.

Onze vestiging ligt op een steenworp afstand van de A12 en A4. Loop op uw gemak eens rond in onze royale showroom en laat u inspireren! Kenmerkend voor het door architectenbureau ontworpen pand is de pure, sobere architectuur die de ideale ambiance schept voor de in onze showroom tentoongestelde design meubelen. Met name de monumentale centrale gang is licht- en sfeerbepalend. De speels gebogen wand, de loopbruggen en lichtstraten nodigen uit tot een inspirerende ontdekkingstocht in een totale woonbeleving.

Zoveel design onder één dak, op een oppervlak van 10.000 vierkante meter, vergt even rustig de tijd nemen om alles op u in te laten werken. Geniet tussendoor in alle rust van een heerlijk kopje latte of espresso, en vraag onze interieurspecialisten gerust om advies.

Comments are closed.